Orde Ivanovski

Skopje
#729 ?
Ранг (729)
Генерален пласман според вкупната табела.
Ранг
-108 ?
Профит (-108.36)
Салдо според број на освоени и загубени кредити, без кредитите вложени во активните натпревари. Во профитот не се пресметуваат и поените добиени како подарок.
Профит
1K Одиграни натпревари
531 Погодени натпревари
472 ?
Вкупно кредити (471.64)
Број на расположливи кредити за вложување.
Кредити

Денес

Тип Коеф. Влог Добивка
16:15 Atletico Madrid 1:2 FC Barcelona 3+ 1.75 10 17.50 view
16:15 Atletico Madrid 1:2 FC Barcelona ГГ 1.60 10 16.00 view
16:45 Ajax Amsterdam 4:1 Heracles Almelo 1 1.16 10 11.60 view
16:45 Ajax Amsterdam 4:1 Heracles Almelo 3+ 1.34 10 13.40 view
17:00 Olympique Lyon 5:0 FC Metz 1 1.20 10 12.00 view
17:00 Gaziantepspor 1:1 Fenerbahce 2 1.71 10 view
17:30 FC Schalke 04 1:1 TSG 1899 Hoffenheim ГГ 1.61 10 16.10 view
17:30 FC Schalke 04 1:1 TSG 1899 Hoffenheim 3+ 1.74 10 view
20:00 Real Zaragoza 1:2 Gimnastic de Tarragona 1 1.83 10 view
20:45 Inter Milan - AS Roma 1 2.47 10 view
20:45 Inter Milan - AS Roma ГГ 1.53 10 view
20:45 Inter Milan - AS Roma 3+ 1.65 10 view
21:00 Olympique Marseille - Paris Saint-Germain 3+ 1.81 10 view
21:00 Olympique Marseille - Paris Saint-Germain ГГ 1.84 10 view