Добродојдовте на Типстер

Местото на кое без многу зијан ќе можете да покажете колку ве бива за кладилница.

Типстер е натпреварување во кое со виртуелни кредити ќе може да типувате на натпреварите од најсилните европски лиги и натпреварите на репрезентациите.

Сите игри се сингл, а опциите се конечен тип и број на голови.

Играта ја почнувате со 500 кредити.

Одиме!

- тука ви е упатството за играње (во основа се регистрираш и само кликаш на коефициентите)
- тука ви се правилата за играње (главно, на еден натпревар можете да ставите макс. 10 кредити)