Marjan Benev

Skopje
#6 ?
Ранг (6)
Генерален пласман според вкупната табела.
Ранг
238 ?
Профит (238.20)
Салдо според број на освоени и загубени кредити, без кредитите вложени во активните натпревари. Во профитот не се пресметуваат и поените добиени како подарок.
Профит
150 Одиграни натпревари
35 Погодени натпревари
888 ?
Вкупно кредити (888.20)
Број на расположливи кредити за вложување.
Кредити

Денес

Не е типувано на ниту еден натпревар.