Orde Ivanovski

Skopje
#827 ?
Ранг (827)
Генерален пласман според вкупната табела.
Ранг
-250 ?
Профит (-250.41)
Салдо според број на освоени и загубени кредити, без кредитите вложени во активните натпревари. Во профитот не се пресметуваат и поените добиени како подарок.
Профит
1.3K Одиграни натпревари
645 Погодени натпревари
320 ?
Вкупно кредити (319.59)
Број на расположливи кредити за вложување.
Кредити

Денес

Тип Коеф. Влог Добивка
18:15 Turkey - Moldova 1 1.22 10 view
19:00 Denmark - England 2 2.54 10 view
20:00 Senegal - Ivory Coast 3+ 2.61 10 view
20:00 Senegal - Ivory Coast ГГ 2.15 10 view
21:00 Italy - Spain X 3.11 10 view